Νέα διάκριση για την Alfa Romeo 4C


Αναδείχθηκε «Καλύτερο Σπορ Αυτοκίνητο του 2013» από την ισπανική εφημερίδα El Economista...

  • 15/5/2013

Η Alfa Romeo 4C κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Σπορ Αυτοκινήτου του 2013» στην τέταρτη χρονιά του διαγωνισμού που διοργανώνει η ισπανική οικονομική εφημερίδα El Economista, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της αυτοκινητοβιομηχανίας ως ενός από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους τομείς της οικονομίας.

Το βραβείο παρελήφθη από τον κ. Luca Napolitano, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat Group Automobiles Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης αυτοκινήτου της Βαρκελώνης.

Με περισσότερο από το 50% των ψήφων, το «μικρό υπεραυτοκίνητο» επιβραβεύθηκε με τον τίτλο από τους αναγνώστες της El Economista, που του επέτρεψαν να επισκιάσει σημαντικούς ανταγωνιστές μέσα από την online ψηφοφορία που διοργανώθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Ο τίτλος του «Καλύτερου Σπορ Αυτοκινήτου του 2013» είναι η τελευταία σημαντική προσθήκη σε μια σειρά βραβείων που έχουν απονεμηθεί σ' ένα μοντέλο το οποίο δεν έχει ακόμα λανσαριστεί στην αγορά, αλλά ήδη βρήκε θέση στις καρδιές των φίλων του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Η Alfa Romeo 4C προέρχεται κατευθείαν από το πρωτότυπο που προκάλεσε το θαυμασμό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2011, κατακτώντας 3 σημαντικά βραβεία: το "AutoBild Design Award" (2011, Γερμανία), το "Design Award for Concept Cars & Prototypes" (2012, Ιταλία) και το "Most Exciting Car of 2013" του περιοδικού What Car? (2013, Μ. Βρετανία).