Νέα Porsche 911: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες


Με μια νέα διαρροή από φωτογραφίες που μοιάζουν να είναι οι επίσημες του εργοστασίου, παίρνουμε μία οριστική πλέον γεύση για τη νέα Porsche 911.
 

  • 24/11/2018

Αν και πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα, οι φίλοι της εταιρίας και όσοι έχουν πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό δύσκολα μπορουν να κρατηθούν και να αποφύγουν τις διαρροές. Μια τέτοια διαρροή ήρθε σήμερα στην επικαιρότητα, δείχνοντας μάλλον την τελική μορφή του αυτοκινήτου.

Η νέα 911 (με κωδικό 992) είναι σημαντικά ανανεωμένη σε όλους τους επιμέρους τομείς, τόσο σχεδιαστικά όσο και στα μηχανικά της μέρη. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι αν και το σχήμα παραμένει αδιαπραγμάτευτο, υπάρχουν αλλαγές στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ πιο χαρακτηριστικές είναι οι αλλαγές στην ουρά, με νέα φωτιστικά σώματα και την κόκκινη φωτιστική φάσα που διατρέχει όλο το πίσω μέρος. Υπάρχουν επίσης και νέας σχεδίασης αεραγωγοί πάνω από τον κινητήρα, ενώ νέας σχεδίασης είναι τόσο οι ζάντες όσο και κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο αμάξωμα που είναι πλέον και πιο αεροδυναμικό.

Με την παρουσίαση να είναι προ των πυλών (στις 27 Νοεμβρίου) απλά υπενθυμίζουμε κάποιες από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι οποίες θέλουν την βασική Carrera να ξεκινά από τους 400 ίππους και την Carrera S να βρίσκεται κάπου στους 450 ίππους. Θα υπάρχει το εξελιγμένο κιβώτιο PDK με 8 σχέσεις ενώ σιγά-σιγά η γκάμα θα εμπλουτιστεί με όλες τις γνωστές πιο δυνατές εκδόσεις, αό την Turbo και την GTS έως την GT3 αλλά και την πρώτη καθαρόαιμη υβριδική 911 τηςιστορίας, η οποία θα έρθει μετά το 2020.