Νέα υβριδικά και ηλεκτρικά από την Karma


Η Karma Automotive προγραμματίζει τη δημιουργία καινούργιων μοντέλων τα οποία θα είναι προσιτότερα και θα χαρακτηρίζονται με την ονομασία GS.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 22/9/2020

Τα στελέχη της Karma Automotive προτίθενται να επεκτείνουν την γκάμα των μοντέλων τους με την εξέλιξη και παραγωγή νέων τα οποία θα διαθέτουν υβριδικής διάταξης κινητήρα, ενώ προγραμματίζουν και την παραγωγή ενός τετράθυρου αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος. Η Karma έχει γίνει γνωστή για την παραγωγή των πολυτελών GT και Revero (φωτογραφίες), τα οποία διακρίνονται για το στυλ και τις επιδόσεις τους. Ωστόσο, λόγω της αυξημένης τιμής τους, απευθύνονται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό και δεν επιτρέπουν μεγαλύτερο όγκο παραγωγής και κέρδος για την εταιρεία.

Όπως δήλωσε ο κ. Jeff Holland, εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας, προς το τέλος της επόμενης χρονιάς θα παρουσιαστεί η νέα σειρά μοντέλων με την ονομασία GS τα οποία θα βασίζονται στην πλατφόρμα τύπου «skateboard» που έχει δημιουργήσει. Επιπλέον, ο κ. Lance Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Karma Automotive, είπε σχετικά: «Η μείωση του κόστους στην απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου, απλοποιεί την εφοδιαστική αλυσίδα και τυποποιεί περισσότερο τη μεθοδολογία της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτό, μάς επιτρέπει τη δημιουργία της πιο οικονομικά συμφέρουσας σειράς GS που θα μας δώσει δυνατότητα για μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά. Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρξει η ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότεροι ένα πολυτελές όχημα». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρεία πρόκειται να εφοδιάζει τα καινούργια οχήματά της με διάφορου τύπου κινητήρες, μεταξύ των οποίων και υβριδικής διάταξης.