Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Volvo Car Hellas


Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Ανδρέας Χαλμπές ανέλαβε καθήκοντα      Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας.

  • 22/9/2011

Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Ανδρέας Χαλμπές ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας. Ο κ. Χαλμπές διαθέτει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, έχοντας την τελευταία δεκαετία διατελέσει στέλεχος σε διάφορες θέσεις του τομέα πωλήσεων, σε premium μάρκες του κλάδου.

Ο κ. Γιάννης Πετούλης, Διευθ. Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, με την ευκαιρία δήλωσε σχετικά: "Η εμπειρία και οι γνώσεις που φέρνει στη Volvo ο κ. Χαλμπές θα αποδειχθούν ιδιαίτερα πολύτιμες στην προσπάθεια της Volvo Car Hellas, για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα. Η Volvo διεθνώς βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της και όλοι εμείς στη Volvo Car Hellas είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της μάρκας στην Ελλάδα και έχουμε θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους. Η προσθήκη του Ανδρέα στη Volvo Car Hellas γίνεται την πλέον κατάλληλη στιγμή και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας με έκδηλη χαρά!"

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές έχει σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στο Scientific Management από το University of Leicester (Μ. Βρετανία).