Ντεμπούτο για το Honda HR-V σε έκδοση RS με Turbo κινητήρα!


Η νέα γενιά του Honda HR-V κατέφτασε και διατίθεται με υπετροφοδοτούμενο κινητήρα.

  • 26/3/2022

Τέσσερις εκδόσεις του HR-V θα διατεθούν στην αγορά της Ινδονησίας, όπου κι έκανε ντεμπούτο το νέο μοντέλο.

Ξεκινά με το στάνταρ μοντέλο με τον κινητήρα 1,5L S CVT, για να περάσει μετά στο 1,5L E CVT και 1,5L SE CVT, με όλες τις εκδόσεις να αποδίδουν 119 ίππους και 145 Nm ροπής.

Στην κορυφή βρίσκεται το HR-V RS, που έχει και τον κινητήρα με το turbo, που αποδίδει 175 ίππους και 240 Nm ροπής, αν και δεν είναι ξεκάθαρο με τι είδους κιβώτιο ταχυτήτων έρχεται.

Το HR-V RS, πάντως, ξεχωρίζει κι οπτικά από την υπόλοιπη γκάμα, με μία μοναδική γρίλια στο εμπρός μέρος από χρώμιο, ενώ φέρει και μοναδικές ζάντες και διπλή εξάτμιση πίσω. 

«Το Honda HR-V παρουσιάστηκε στην Ινδονησία την κατάλληλη στιγμή, όπου η κατηγορία των μεσαίων SUV άρχισε να αναπτύσσεται επειδή οδηγήθηκε από μια νέα γενιά νεότερων καταναλωτών που ήθελαν ένα πιο συμπαγές μοντέλο SUV [που ήταν] κομψό, εκλεπτυσμένο αλλά ακόμα ισχυροί για να υποστηρίξουν τον δυναμικό τρόπο ζωής τους», δήλωσε ο διευθυντής τοπικών πωλήσεων και μάρκετινγκ της Honda, Yusak Billy, στην τοπική παρουσίαση του SUV. «Με διάφορες αλλαγές όσον αφορά την εμφάνιση, την τεχνολογία και τον κινητήρα, πιστεύουμε ότι το νέο Honda HR-V θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο των καταναλωτών στην Ινδονησία».