Ο Ken Block μπαίνει στην έρημο με το νέο RAM TRX και το… ξεζουμίζει (video)


Τον Ken Block διάλεξε η RAM για να παρουσιάσει το νέο TRX Sandblast Edition, ρίχνοντάς το θηριώδες pick-up σε μια βραχώδη, χωμάτινη «αρένα» στην Καλιφόρνια. Δείτε το εντυπωσιακό video.

  • 10/6/2022

Με το νέο Ford Ranger Raptor να έχει κλέψει τις εντυπώσεις, η RAM έπρεπε να βάλει τα δυνατά της προκειμένου η νέα πρόταση TRX Sandblast Edition να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Για να το πετύχουν οι άνθρωποι της εταιρείας έβαλαν στο παιχνίδι τον... γνωστό και μη εξαιρετέο Ken Block δίνοντάς του τα κλειδιά για την επίσημη παρουσίαση της νέας πρότασης.

Ο Αμερικανός βάδισε στα γνώριμα μονοπάτια του και αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα video στο προσωπικό του κανάλι μέσα από το οποίο συστήνει το RAM TRX Sandblast Edition στο κοινό, φέρνοντάς το στα όρια του.

Το μέρος που διάλεξε για να ανακαλύψει τις ικανότητες του νέου pick-up ήταν το αμμώδες και γεμάτο βράχους τοπίο της Johnson Valley στη νότια Καλιφόρνια , όπου έκανε όλα αυτά με τα οποία έχτισε τη φήμη του εδώ και χρόνια.

Η νέα ειδική έκδοση της RAM ουσιαστικά φέρει αλλαγές μόνο στο κομμάτι της εμφάνισης σε σχέση με το απλό TRX ενώ κάτω από το καπό συνεχίζει να βρίσκεται ο Hellcat V8 κινητήρας των 6,2 lt. που αποδίδει 702 PS και 884 Nm ροπής.

Δείτε τι έκανε ο Ken Block με τη νέα πρόταση της RAM…