Ο Λαρεντζάκης πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο και έκανε μια σημαντική ανακοίνωση (video)


Τελικά μια χαλαρή κουβέντα με τον μηχανικό για τη ζυγοστάθμιση του αυτοκινήτου, μπορεί να βγάλει… λαβράκι!

  • 21/7/2023

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην περίπτωση του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος μιλώντας στον μηχανικό του αποκάλυψε ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα 3 χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ανέβηκε στο Twitter ο Έλληνας γκαρντ μπαίνει στο Kia Sportage το οποίο έχει παραχωρήσει η FMS στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, και ξεκινάει για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ρέντη.

Εκεί πηγαίνει στον χώρο του συνεργείου και όταν ο μηχανικός τον ρωτάει αν πρέπει να γίνει ζυγοστάθμιση στο αυτοκίνητο ο «Λάρυ» απαντά πως αυτή την εργασία την έχει αναλάβει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μπαρτζώκας.

Κάπως έτσι έγινε γνωστό ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται στο ΣΕΦ τουλάχιστον μέχρι το 2026 ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνας κόουτς

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέλαβαν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα από την FMS σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Οι περισσότεροι παίκτες έλαβαν το υβριδικό Kia Niro ωστόσο κάποιοι συνέχισαν να έχουν στην κατοχή τους το Sportage από την περυσινή σεζόν. Μεταξύ αυτών και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τον οποίο βλέπουμε να το οδηγεί στο video με την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του.