Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Γιώργου Παπαγιάννη (photo)


Με αφορμή τη μετακίνηση του Έλληνα σέντερ στη Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε, παρουσιάζουμε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί στις καθημερινές του μετακινήσεις.

  • 15/7/2023

Η είδηση που κυκλοφορούσε εδώ και ήμερες ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε επισημοποιήθηκε, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Με αυτή την αφορμή γυρίζουμε σχεδόν έναν χρόνο πίσω και θυμόμαστε το αυτοκίνητο που έβαλε ο διεθνής μπασκετμπολίστας στο γκαράζ του. Αυτό ήταν το θηριώδες Land Rover Defender το οποίο έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για να φιλοξενήσει τα 220 cm του ύψους του. 

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από την εταιρεία Γ. Τζώρτζης Α.Ε. όπου δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με τον Έλληνα σέντερ δίπλα στο νέο του απόκτημα.

Μάλιστα στη λεζάντα η εταιρεία «έπαιζε» με τη λέξη «Defender» αφού ο παίκτης τη σεζόν 2021-22 είχε βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς της Euroleague. Συγκεκριμένα το ποστ έγραφε: «The Best Euroleague Defender can have only one option: Land Rover DEFENDER».

Η γκάμα του Land Rover Defender ξεκινά στην Ελλάδα με την τρίθυρη έκδοση 90 Hard Top που εφοδιάζεται με τον τρίλιτρο diesel κινητήρα των 3,0 lt και έχει αρχική τιμή τις 67.674 ευρώ. Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της σειράς πατώντας εδώ.