Ο Richard Hammond δίνει το τιμόνι στην κορή του και οι haters πιάνουν δουλειά (videos)


Η Izzy Hammond έφερε έναν φρέσκο αέρα στο κανάλι του DriveTribe, όμως έχει προκαλέσει και αρνητικά σχόλια, με τα περισσότερα από αυτά να μιλούν για νεποτισμό.

  • ΦΩΤ.: DRIVETRIBE/YOUTUBE
  • 16/3/2024

Όλα δείχνουν ότι η οικογένεια Hammond θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι της ενημέρωσης για το αυτοκίνητο αφού ο μπαμπάς Richard δείχνει αποφασισμένος να περάσει τη σκυτάλη στην κόρη του Izzy.

To DriveTrive, το οποίο ιδρύθηκε από τη διάσημη τριάδα του Top Gear, Clarkson, Hammond και May, επαναπροσδιορίστηκε το 2022 και έβαλε σε πρώτο πλάνο τα social media και συγκεκριμένα το YouTube.

Έχοντας το «know how» από τη δημοφιλέστερη εκπομπή αυτοκινήτου, οι συντελεστές κατάφεραν σύντομα να απογειώσουν τη δημοφιλία του καναλιού, μετρώντας σήμερα 2,5 εκατ. συνδρομητές και πάνω από 455 εκατ. views.

Προκειμένου να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία, στην ομάδα του DriveTribe έγιναν προσφάτως δύο νέες προσθήκες παρουσιαστών. Η πρώτη είναι ο Ben Collins ο οποίος έχτισε τη φήμη του ως Stig στο Top Gear.

Η δεύτερη προσθήκη ήταν η Izzy Hammond, κόρη του Richard, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά σε video τον περασμένο Οκτώβριο. Έκτοτε εμφανίζεται συχνά στο κανάλι συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views και impressions.

Όλοι δείχνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία της ενώ ο επικεφαλής του DriveTribe, Dave Murdoch, σε δήλωσή του τόνισε ότι η Izzy και ο Ben φέρνουν έναν φρέσκο αέρα στην πλατφόρμα και έχουν μεγάλη απήχηση, τόσο στην υπόλοιπη ομάδα όσο και στους θεατές.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τους προηγούμενους μήνες εμφανίστηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Hammond να βάλει την κόρη του στον χώρο του αυτοκινήτου, κατηγορώντας τον για νεποτισμό.

Το αποκορυφώμα ήρθε όταν μπαμπάς και κόρη εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Channel 4, Sunday Brunch, για να προωθήσουν το νέο τους podcast στο πρώτο επεισόδιο του οποίου το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ψυχική υγεία των ανδρών.  

Κάποιος σχολίασε ότι «κανείς στον κόσμο δεν θέλει να ακούσει ένα άσκοπο podcast από τον Richard Hammond και την κόρη του», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θεέ μου, άλλος ένας εκνευριστικός νεποτιστής! Celebrities κρατήστε τα παιδιά σας για τον εαυτό σας. Λυπηθείτε για όλους τους απογόνους που δεν είναι διασημότητες και προσπαθούν να εμφανιστούν στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Richard Hammond έχει ξανά ατύχημα στα γυρίσματα του 'The Grand Tour' (video)

Το Subaru Impreza WRX STI του Richard Hammond πάει στο... συνεργείο (photos-video)

Ο Richard Hammond μας ξεναγεί στο «μυστικό» του γκαράζ (video)