O Richard Hammond επανενώθηκε με το Subaru Impreza WRX STI που λάτρεψε (video)


Ο παρουσιαστής του The Grand Tour, Richard Hammond, βρέθηκε ξανά με το Subaru Impreza WRX STI που λάτρεψε στα γυρίσματα της εκπομπής.

  • ΦΩΤΟ: Drivetribe/YouTube
  • 5/1/2024

Το κανάλι του Drivetribe στο YouTube, που ιδρύθηκε πριν χρόνια από την τριάδα των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, έκανε ένα δώρο σε έναν εκ των ιδρυτών της.

Συγκεκριμένα, ο Hammond παρέλαβε ξανά τα κλειδιά από ένα Subaru Impreza WRX STI που οδήγησε και αγάπησε στα γυρίσματα του επεισοδίου 'A Scandi Flick' για την εκπομπή The Grand Tour.

Είχε το προσωνύμιο 'Martin', γιατί είχε ντυθεί με τα χρώματα της Martini, και ο Hammond αποφάσισε να το αγοράσει και να το δώσει στην ομάδα του Drivetribe να το μετατρέψουν σε ένα πιο «παραδοσιακό» Impreza.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν είναι να αφαιρέσουν το αυτοκόλλητο. «Το είχαμε κάνει έτσι για την εκπομπή, γιατί είχε πλάκα, αλλά συμφωνώ με τα σχόλια, έπρεπε να γυρίσει στο κλασικό μπλε,» δήλωσε ο Hammond.

Επιπλέον, αφαιρέθηκε η σκουριά και διορθώθηκαν κάποιες γρατζουνιές και βαθουλώματα στο αμάξωμα που έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κράτησαν, όμως, τον κοτσαδόρο, μία απόφαση που μάλλον δε βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Βρετανό παρουσιαστεί. 

Επίσης, τοποθετήθηκαν νέες αναρτήσεις, φρένα και ελαστικά, με τις πιο σημαντικές αλλαγές να λαμβάνουν χώρα κάτω από το καπό. Εκεί θα βρει κανείς τον εργοστασιακό κινητήρα με ισχύ 537 PS (ο ίδιος είχε ζητήσει να φτάνει τα 600 PS, αλλά κάτι τέτοιο κατέστη ανέφικτο). Πρόκειται για σημαντική αύξηση σε σχέση με την εργοστασιακή απόδοση που, όταν οδήγησε ο Hammond το αυτοκίνητο, έφτανε τα 182 PS.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Richard Hammond έχει ξανά ατύχημα στα γυρίσματα του 'The Grand Tour' (video)

Το Subaru Impreza 2.5 RS του Ken Block βγαίνει στο «σφυρί» (photos-video)

Το εξαψήφιο ποσό που «έπιασε» το Subaru Impreza 22B του Colin McRae