Οι εξοπλιστικές εκδόσεις και οι τιμές πώλησης του νέου Jeep Wrangler στην Ελλάδα!


Με τιμή που ξεκινά από τα 69.900 ευρώ για τη δίθυρη έκδοση και σε πλήρη γκάμα εξοπλισμού, το νέο Jeep Wrangler συνεχίζει τον διαχρονικό θρύλο του μοντέλου στη χώρα μας!

  • 22/1/2020

Το αρχέτυπο όλων των τζιπ παραμένει ξεχωριστό ακόμα και στον 21ο αιώνα. Το καινούργιο Jeep Wrangler διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά σε πλήρη γκάμα κινητήρων, εξοπλισμού και ασυναγώνιστη πληθώρα εξατομίκευσης. Τόσο σε δίθυρη όσο και σε τετράθυρη έκδοση, το νέο Wrangler πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από τα 69.900 ευρώ για τη δίθυρη και από τα 74.900 ευρώ για την τετράθυρη. Φυσικά, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 km, καθώς και ειδικές προσφορές για όλες τις εκδόσεις.

Κάτω από το καπό του υπάρχει τόσο με ο υπερσύγχρονος δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 272 ίππων όσο και ο 2.2 Turbo diesel των 200 ίππων. Το νέο Jeep Wrangler διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού («Sport», «Sahara» και «Rubicon 4x4»), καθώς και με τρεις τύπους οροφής (αφαιρούμενη αρθρωτή τριών τμημάτων, πανοραμική υφασμάτινη ανοιγόμενη, πλήρως υφασμάτινη και αφαιρούμενη).

Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ανάλογα με την έκδοση, διαθέσιμα είναι δύο συστήματα κατ’ επιλογής τετρακίνησης, κοντές σχέσεις μετάδοσης, νέας γενιάς άξονες Dana και μπλοκέ διαφορικά, ενώ η έκδοση Rubicon διαθέτει και ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης της αντιστρεπτικής δοκού για την απόλυτη ελευθερία άρθρωσης σε δύσβατα εδάφη.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν με άνεση τη διάκριση «Trail Rated» σε όλες τις εκδόσεις του νέου Jeep Wrangler, η οποία αποτελεί και την απόλυτη πιστοποίηση για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. Τέλος, μέσω της Mopar, της επίσημης μάρκας υπηρεσιών after sales της Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρεται μια τεράστια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.