Ποιο ηλεκτρικό κατάφερε να τα ρίξει στο Tesla Model S; (video)


ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ MODEL S ΑΛΛΑ ΤΗΝ P100D ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/1/2020

Ωστόσο, υπάρχει και κάποια που διαφωνεί και αποφάσισε να αναρτήσει ένα σχετικό βίντεο με μία άτυπη κόντρα. Πρόκειται για την Drako η οποία έχει ως έδρα την Καλιφόρνια και με το GTE πετά το γάντι στην Tesla. Το GTE διαθέτει τέσσερις συνολικά ηλεκτροκινητήρες και δίχως πολλά-πολλά καταφέρνει να φτάνει συνδυαστικά τα 1.200 PS και τα 8.800 Nm!

Η Drako λέει πως η εξέλιξη του συστήματος πρόωσης έχει γίνει σε διάφορα μέρη του κόσμου (συμπεριλαμβάνοντας και το Nürburgring) και πως η δύναμη του GTE κρύβεται στα προηγμένα ηλεκτρονικά ισχύς και στην αποδοτική μπαταρία των 90 kWh με δυνατότητα ταχυφόρτισης έως τα 150 kW. Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 25 αυτοκίνητα και τα πρώτα θα παραδοθούν τέλη του 2020 με τιμή έκαστο στα 1,25 εκατομμύρια δολάρια.

Το παρακάτω βίντεο δεν το γύρισε κάποιο περιοδικό ή κάποιος blogger αλλά η ίδια η Drako έχοντας ως στόχο να απαξιώσει το Model S P100D Ludicrous απέναντι στο GTE. Και όπως θα δείτε, παρά την ίση περίπου αρχικά επιτάχυνση, όταν αυξήθηκε η ταχύτητα το Drako άφησε αρκετά πίσω του το Tesla. Πάντως, η εταιρία καλό θα ήταν αν μας έδινε περισσότερες πληροφορίες σχετικά την απόσταση και τους χρόνους.