Porsche 911: Αν δεν μπορείτε να την έχετε αληθινή, μπορείτε να την δείτε... ζωγραφιστή (Video)


Ένας νεαρός με εκπληκτικές ικανότητες στην ζωγραφική είχε μία μοναδική ιδέα για να αποκτήσει μία Porsche 911 και μάλιστα παρκαρισμένη στο υπνοδωμάτιό του.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/11/2018

Όταν ήμασταν μικροί -μερικοί ακόμα και τώρα, κανείς δεν μεγαλώνει απέναντι στην αγάπη για τα αυτοκίνητα- η πιο πρόσφορη λύση για να έρθουμε κοντά στο αντικείμενο του πόθου, ήταν να κρεμάσουμε μία αφίσα στο δωμάτιό μας. Ο φίλος μας από την Γερμανία όμως είχε μια πιο δραστική ιδέα.

Εκτός βέβαια από την ιδέα είχε και τις μοναδικές καλλιτεχνικές ικανότητες να ζωγραφίσει στον τοίχο του υπνοδωματίου του μία full size 911. Οι τεχνικές που έχει χρησιμοποιήσει είναι πραγματικά εντυπωσιακές και το τελικό αποτέλεσμα έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο του Διαδικτύου όπου και φυσιολογικά έχει γίνει viral.

Για να καταφέρει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πιστότητα προέβαλε μία εικόνα από προτζέκτορα στον τοίχο, ενώ χρησιμοποίησε διάφορες τεχνικές χρωμάτων και βαφής για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Δείτε το video και απολαύστε μία πολύ όμορφη ιδέα. Και όσως από εσάς πιάνουν τα χέρια σας, βρείτε έναν τοίχο (και την συγκατάθεση της συζύγου ή της μαμάς...) και ξεκινήστε. Τουλάχιστον δεν θα σας λένε ότι ούτε ζωγραφιστή δεν μπορείτε να έχετε μία Porsche.