Πώς είναι να driftάρεις μέσα σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο; (video)


Η Αμερικανίδα drifter Collete Davis είδε το εσωτερικό της Corvette C6 να τυλίγεται στις φλόγες και χάρη στην γρήγορη αντίδρασή της κατάφερε να τη «σκαπουλάρει» χωρίς να πάθει το παραμικρό.

  • 19/5/2022

Το ξέσπασπα φωτιάς μέσα σε ένα αγωνιστικό το οποίο εφοδιάζεται με μια τεράστια αντλία που τροφοδοτεί με μεγάλες ποσότητες καυσίμου τον κινητήρα, δεν είναι κάτι το σπάνιο.

Η απόσταση όμως από το να γνωρίζεις για αυτή την πιθανότητα και να την βιώνεις στο… πετσί σου είναι τεράστια και προκαλεί σίγουρα ένα ισχυρό σοκ.

Σαν αυτό που βίωσε και η Αμερικανίδα οδηγός Collete Davis όταν κατά τη διάρκεια ενός drift session είδε το εσωτερικό της Corvette C6 που οδηγούσε να τυλίγεται στις φλόγες, με την ίδια να αντιδρά αστραπιαία.

H Αμερικανίδα drifter Collete Davis
H Αμερικανίδα drifter Collete Davis

Σταμάτησε αμέσως την προσπάθειά της, βγήκε από το φλεγόμενο όχημα και με τη συνδρομή των ανθρώπων της πίστας κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά. H ενσωματωμένη στο κράνος κάμερα μάς δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε πρώτο πλάνο το περιστατικό.

Η ίδια μετά τη δημοσίευση στην προσωπική της σελίδας στο Facebook ενημέρωσε τους followers πως το ζευγάρι με τα γάντια που φορούσε έκαναν τη δουλειά τους και δεν αποκόμισε εγκαύματα από τις φλόγες που τύλιξαν τα χέρια της.

Επίσης αποκάλυψε πως δεν έχει εγκαταστήσει στο αυτοκίνητο σύστημα πυρόσβεσης, κάτι που σκοπεύει να κάνει άμεσα μετά τη τρομακτική εμπειρία που έζησε και η οποία ευτυχώς δεν της άφησε το παραμικρό σημάδι.

Δείτε το video...