Πόσα τροχόσπιτα μπορεί να τραβήξει το νέο Ford Ranger; (Video)


Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε η Ford για να διαφημίσει τις εξαιρετικές ικανότητες έλξης του νέου Ranger.
 

  • 26/1/2019

Μπορεί για εμάς εδώ το φορτίο έλξης ενός pick-up να μην είναι το κυρίαρχο για την αγορά του, όμως σε αρκετές χώρες -όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ ή την Βρετανία- είναι μέσα στο top των κριτηρίων για την επιλογή του ενός ή του άλλου pick-up.

Για αυτές τις αγορές, η Ford ετοίμασε ένα πολύ ιδιαίτερο διαφημιστικό, το οποίο είναι μάλλον κόντρα σε κάθε political correct αντίληψη για την χρήση ενός τέτοιου οχήματος. Στο video βλέπουμε το Ranger να σέρνει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 (!) τροχόσπιτα, θέλοντας να επιβεβαιώσει και στην πράξη τους 3,5 τόνους φορτίου που ανακοινώνει η εταιρία ως δυνατότητα έλξης.

Το 100 μέτρων κονβόι κινήθηκε σε έναν κλειστό στην κυκλοφορία δρόμο και το Ranger που χρησιμοποιήθηκε ήταν αυτό με τον 2λιτρο EcoBoost των 210 ίππων και το κιβώτιο των 10 ταχυτήτων. Το κόνσεπτ μάλιστα θέλει και ένα Audi να προσπαθεί να περάσει, ευρισκόμενο αντιμέτωπο με την "τετράτροχη σαρανταποδαρούσα".

Ο οδηγός του Paul Swift, γνωστός και από άλλα πιο extreme γυρίσματα της Ford, δήλωσε ότι ήταν το πιο αργό πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε, ήταν όμως το πιο δύσκολο στο να κρατήσει πάνω στον δρόμο και τα 20 τροχόσπιτα, χωρίς να χάσει τον έλεγχο. Το νέο Ranger θα βρίσκεται στις αγορές τη Ευρώπης από το δεύτερο μισό της χρονιάς, και πέρα από τα 20 τροχόσπιτα, έχει πολλά και σημαντικά νέα να προσφέρει στους αγοραστές αυτού του είδους των οχημάτων.