Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα - Με SUV 140.000 ευρώ ο Μόντριτς


Δείτε ποια μοντέλα διάλεξαν το μεγάλο αστέρι της «Βασίλισσας» Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Ιταλός κόουτς Κάρλο Αντσελότι. 

  • ΦΩΤΟ: BMW ΙΣΠΑΝΙΑΣ
  • 11/10/2023

Για ακόμα μία χρονιά οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν από τη BMW Ισπανίας τα νέα εταιρικά τους αυτοκίνητα, στο πλαίσιο της εμπορικής συμφωνίας του ισπανικού club με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

BMW XM
BMW XM

Η παράδοση των οχημάτων έγινε λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας BMW X2 η οποία στη δεύτερη γενιά της τα... αλλάζει όλα ενώ είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν, όπου οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, φέτος ο στόλος οχημάτων περιελάμβανε και εκδόσεις PHEV οι οποίες μπορούν να κινηθούν με μηδενικές εκπομπές ρύπων για έως και 100 km.

Συγκεκριμένα μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών υπήρχαν η coupe BMW i4, η sedan i7 και τα SUV iX και XM. Πιο προσιτή ήταν η i4 eDrive35 που η τιμή της στην Ελλάδα ξεκινά από τις 53.650 ευρώ, ενώ πιο ακριβή η PHEV BMW XM όπου στη χώρα μας ξεκινά από τις 191.729 ευρώ.

Jude Bellingham
Jude Bellingham

Η τελευταία ήταν αυτή που έπεσε στα χέρια του μεγάλου αστεριού της Ρεάλ Μαδρίτης, του Άγγλου Jude Bellingham, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν πετυχαίνοντας 10 γκολ σε ισάριθμα ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η XM ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο της BMW για τους Μαδριλένους αφού την διάλεξαν συνολικά 7 ποδοσφαιριστές.

Το αμέσως επόμενο αυτοκίνητο στη λίστα ήταν η i4 που επιλέχθηκε από 7 παίκτες αλλά και τον προπονητή της ομάδας Carlo Ancelotti. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός Luca Modric ήταν ο μοναδικός που διάλεξε τη BMW iX M60. Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV κινείται από 2 ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 619 ίππους, η αυτονομία του φτάνει έως τα 563 km ενώ η τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τις 138.450 ευρώ.

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Να ξεχωρίσει από το πλήθος θέλησε και ο Nacho ο οποίος διάλεξε την πολυτελή λιμουζίνα BMW i7xDrive60 σε μαύρο χρώμα. Η μέγιστη ισχύς φτάνει του 544 ίππους, η αυτονομία αγγίζει τα 624 km, το 0-100 km/h έρχεται σε 4,7 sec. ενώ η τιμής της στην Ελλάδα ξεκινά από τις 162.150 ευρώ.