Respect στα δύο νήπια που το έσκασαν για να αγοράσουν Jaguar!


Συνέβη στη Ρωσία!

  • 9/9/2015

Ναι, καλά διαβάζετε. Συνέβη στη Ρωσία και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Δύο 5χρονια αγόρια κατάφεραν να το σκάσουν από το σχολείο τους στα Ουράλια μέσα από μια σήραγγα (!) που έσκαψαν με παιδικά φτυαράκια και πήγαν να αγοράσουν μια Jaguar, που προφανώς κάπου την είδαν και τους... γυάλισε!

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Komsomolskaia Pravda.

Οι "μπόμπιρες" περπάτησαν περίπου δύο χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Jaguar. Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να βολτάρουν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί. «Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» συνεχίζει η εφημερίδα.

Στη συνέχεια η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν, επιβεβαίωσαν οι συνάδελφοί της τους οποίους επικαλέστηκε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δασκάλα απολύθηκε.