Ρεζίλι ο Mr. Tesla με τα "άθραυστα" τζάμια του νέου pick-up (Video)


Σε φιάσκο εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου της Tesla όταν προσπάθησε να αποδείξει ότι τα τζάμια του Cybertruck είναι άθραυστα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/11/2019

Σε μία ιδιαίτερα άβολη στιγμή βρέθηκε ο πρόεδρος της Tesla, o πολύς Elon Musk όταν αποφάσισε να δείξει στο κοινό που παρακολουθούσε την επίσημη πρεμιέρα του Cybertruck ότι τα τζάμια του είναι άθραυστα.

Φέρνοντας πάνω στην σκηνή έναν συνεργάτη του, του ζήτησε να πετάξει προς το αυτοκίνητο μία μεταλλική σφαίρα. Η εξέλιξη όμως της ιστορίας δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς το τζάμι έσπασε και μάλιστα άνοιξε και τρύπα.

Ο Musk έμεινε μάλλον έκπληκτος από την εξέλιξη λέγοντας "Οh my F*****ing God" και στην συνέχεια έβαλε κάποια άστοχα γέλια και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Όμως και η δεύτερη βολή εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο, με τον Μusk πλέον να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και με προσπάθεια χιούμορ να λέει στο κοινό που παρακολουθούσε ότι θα χρειαστεί και άλλη εξέλιξη για να καταφέρνει να κάνει τα παράθυρα όπως υπόσχεται.

Το video κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και εγείρει για άλλη μια φορά μεγάλες αμφιβολίες και πολλές συζητήσεις για την σοβαρότητα του ίδιου του Musk, πολύ δε περισσότερο όταν το Cybertruck έχει γίνει πρώτο θέμα στα Social Media με το μάλλον παιδικό του σχεδιασμό και την απροσδιόριστη φιλοσοφία του.

Πάντως τα... σπασμένα τα πλήρωσε η μετοχή της Tesla η οποία έπεσε κατά 6% μέσα σε μία ημέρα μετά την παρουσίαση, κάτι που σημαίνει ότι ο Μusk έχασε από τα ατυχή τζάμια του 768 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 24 ώρες.