Ρόδος: Αστυνομικός σε κατάσταση «αμόκ» καταστρέφει την Mercedes SL του διοικητή του (video)


Ένας αστυνομικός αποφάσισε να εκφράσει την απογοήτευση του απέναντι στον επικεφαλής της αστυνομίας του τμήματος που υπηρετεί, εμβολίζοντας με το αγροτικό του το προσωπικό αυτοκίνητό του.

  • 26/5/2021

Στο βίντεο φαίνεται ένα αγροτικό Mitsubishi L200 το οποίο κατευθύνεται προς μία Mercedes SL παρκαρισμένη έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο οδηγός συνέχισε την καταστροφή της Mercedes και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας μία βαριοπούλα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει επιπλέον ζημιές στο γερμανικό αυτοκίνητο.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, η Mercedes εμβολίστηκε προς το πεζοδρόμιο από την πρόσκρουση προκαλώντας μεγάλη ζημιά στις αναρτήσεις, ενώ υπάρχουν βαθουλώματα σε όλο το αμάξωμα. Τα παράθυρα επίσης διαλύθηκαν...

Στην συνέχεια ο εξαγριωμένος αξιωματικός μπήκε στο αστυνομικό τμήμα κατευθυνόμενος στο γραφείο του αφεντικού του, τον οποίο και απείλησε. Ο άνδρας συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, επίθεση και απόπειρα σοβαρού τραυματισμού.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές ο αξιωματικός ήταν θυμωμένος με τον αρχηγό της αστυνομίας, αφού ο τελευταίος διέταξε τον πρώτο να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο κρατούμενος αξιωματικός λέει ότι λυπάται και προτίθεται να πληρώσει για όποια ζημιά προκάλεσε.