Σε δημοπρασία αυτή η μοναδική και ολόφρεσκη C7 Corvette ZR1 (photos)


Αυτή η C7 Corvette ZR1 του 2019 έχει ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, και με τον μοναδικό χρωματισμό της, γίνεται μία πολύ ελκυστική επιλογή.

  • ΦΩΤΟ: MECUM
  • 8/1/2023

Η C7 Chevrolet Corvette ZR1 είναι η τελευταία με τον κινητήρα στον εμπρός άξονα, και δεν απογοήτευσε.

Τώρα, ένα εκ των εξαιρετικών παραδειγμάτων της τίθεται σε δημοπρασία στο site Mecum, και κάνει ακόμα κι αυτούς που δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν ένα τέτοιο όχημα, να το θέλουν διακαώς.

Πρόκειται για μοντέλο του 2019, με μόλις 238 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, γεγονός που το καθιστά σχεδόν καινούριο.

Κι ενώ με την πρώτη ματιά δεν μοιάζει να ξεχωρίζει από τις άλλες C7 Corvette ZR1, η εν λόγω φέρει ένανσυνδυασμό χρωμάτων που όμοιός του δεν βγήκε ποτέ από το εργοστάσιο της Chevrolet: φέρει χρώμα Torch Red στο εξωτερικό, και Spice Red σε δέρμα στο εσωτερικό.

Άλλες αισθητικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τα σήματα φινιρισμένα σε χρώμιο, το μαύρο χρώμα στο καπό, οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, το ανθρακόνημα στο τιμόνι και το σουέντ που ντύνει το πάνω μέρος το ταμπλό.

Φυσικά, στην «καρδιά» της Corvette βρίσκεται ο υπετροδοφοτούμενος V8 των 6,2 lt, με απόδοση 765 PS και ροπή που φτάνει τα 969 Nm.

Η δύναμη μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7τάχυτου, χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ χάρη στο Track Performance Package με το οποίο το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο υπάρχει και η επιλογή για ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα, εμπρός splitter από ανθρακόνημα, μαγνητικές αναρτήσεις και ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2.