Skoda Vision RS: Λίγο πριν την αποκάλυψη!


Το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιαστεί αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι και που θα προλογίσει το νέο Rapid απέχει μερικές μέρες από τη πλήρη αποκάλυψη του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 27/9/2018

Εδώ βλέπετε μερικά ακόμη teaser που δείχνουν πιο καθαρά το αμάξωμα, το οποίο φτάνει σε μήκος τα 4.356 mm, σε πλάτος τα 1.810 mm και σε ύψος τα 1.431 mm, όταν το μεταξόνιο βρίσκεται στα 2.650 mm. Από το αμάξωμα διακρίνεται μια δυναμική σιλουέτα που στο πίσω μέρος ολοκληρώνεται από μία πτέρυγα στην οροφή.

Το μοντέλο αυτό εικάζεται πως θα είναι το επόμενο Rapid το οποίο όμως θα ξεφύγει από την λογική του οικονομικού και θα είναι πιο ποιοτικό όπως το Golf. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες μας λένε πως το Vision RS είναι plug-in υβριδικό με ισχύ 245 PS συνδυάζοντας επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση μιας και υπάρχει καθαρή ηλεκτροκίνηση για 70 km.

Στην φωτογραφία όπως και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το εσωτερικό του Vision RS που σε πολλά σημεία έχει επένδυση από Vegan Alcantara καθώς και αρκετό κάρμπον ώστε να τονιστεί το σπορ στοιχείο. Διακρίνεται ο διακόπτης επιλογής κίνησης που έχει αντικαταστήσει τον παραδοσιακό επιλογέα, καθώς και μία ανεξάρτητη από το ταμπλό touch-screen με κρύσταλλο υψηλής αντοχής από την επίσης τσέχικη εταιρία Lasvit.