Σοκ! Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία και έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο! (video)


Μία οδηγός από την πολιτεία του Arkansas στις ΗΠΑ τράκαρε το αυτοκίνητό της προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία, με αποτέλεσμα αυτό να κόβεται στα δύο!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Police Pursuits - YouTube
  • 10/6/2023

Οι κάμερες των περιπολικών σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν συχνά πλούσιο υλικό από καταδιώξεις και «περίεργα» ατυχήματα. Για ένα τέτοιο πρόκειται και το συγκεκριμένο ατύχημα που έλαβε χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Arkansas, όταν μία γυναίκα κατάφερε να κόψει το αυτοκίνητό της στα δύο, προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ενός μποτιλιαρίσματος, οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα στην άκρη του δρόμου, με την υποψία ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι μετέφερε στο νοσοκομείο τη φίλη του, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν αισθανόταν καλά.

Όταν οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου, η γυναίκα βγήκε από αυτό και τους είπε ότι ίσως να υπάρχει κάποιο όπλο στο πίσω μέρος του οχήματος. Αμέσως μετά, η ίδια μπήκε στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού, επιτάχυνε κι έφυγε.

Λίγα μέτρα μετά, κι όταν ο άντρας που οδηγούσε στην αρχή το όχημα βρισκόταν ήδη υπό κράτηση, η γυναίκα συγκρούστηκε με ένα φόρτηγο, με αποτέλεσμα η κόκκινη Pontiac να χωρίζεται στα δύο κι η ίδια να παγιδεύεται μέσα στο όχημα.

«Το όχημα ταξίδευε με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 160 km/h κοντά στη δεξιά μπαριέρα του δρόμου,» αναφέρει η περιγραφή του video που δημοσίευσε το κανάλι Police Pursuits στο YouTube. Η Pontiac βρέθηκε κομμένη σε δύο μεγάλα κομμάτια, με το μπρος και το πίσω μέρος της να έχουν αποκολληθεί.

Η κατάσταση της γυναίκας δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως η αναφορά της αστυνομίας σημειώνει ότι βρέθηκε σε ξαπλωτή θέση, με τα πόδια της στο μπροστινό μέρος και το κεφάλι της στο έδαφος, έξω από το μπροστινό μισό του οχήματος, εκεί που θα βρισκόταν κανονικά τα πίσω καθίσματα. Στο video, όλα δείχνουν ότι η ίδια είχε τις αισθήσεις της μετά το συμβάν και συνομίλησε με τους αστυνομικούς. Αργότερα μεταφέρθηκε από τους διασώστες στο νοσοκομείο.

Επιπροσθέτως, η αστυνομία βρήκε τελικά το όπλο στο οποίο αναφέρθηκε η γυναίκα πριν προσπαθήσει να ξεφύγει, και πιο συγκεκριμένα ένα 22άρι περίστροφο. Ο άντρας που οδηγούσε στην αρχή αντιμετωπίζει κατηγορίες για τροχαίες παραβάσεις και παράνομη κατοχή όπλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: