Είχε πρόγραμμα: Νοίκιασε Lamborghini Huracan, τράκαρε κι έφυγε (video)


Μία Lamborghini Huracan βρέθηκε στον αέρα όταν ένας απρόσεκτος οδηγός στο Σίδνεϊ υπερεκτίμησε τις οδηγικές του ικανότητες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: 9 News Australia - YouTube
  • 21/5/2023

Είναι λογικό ότι η ικανότητα του να αγοράσει κανείς ένα supercar δεν του δίνει και την ικανότητα να το οδηγήσει. Αυτό χρειάστηκε να μάθει με τον δύσκολο τρόπο ένας οδηγός στο Σίνδεϊ στην Αυστραλία, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να τρακάρει τη Lamborghini Huracan που νοίκιασε, αλλά την παράτησε κι έφυγε τρέχοντας, με την ελπίδα ότι κανείς δε θα τον αναζητήσει.

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως είναι ότι η περιοχή είναι «προικισμένη» με αρκετές κάμερες κυκλοφορίας, οι οποίες κατέγραψαν το στιγμιότυπο του ατυχήματος, όπως φαίνεται στο παρακάτω video που δημοσίευσε το κανάλι 9 News Australia.

Η άτυχη Huracan εκτοξεύτηκε στον αέρα όταν χτύπησε πάνω σε ένα υπερυψωμένο πεζοδρόμιο, πριν καταλήξει πάνω σε ένα Ford Falcon, το οποίο και σχεδόν αναποδογύρισε, ισορροπώντας στο πλαϊνό του μέρος. Η σφοδρότητα του ατυχήματος ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε αρκετά μεγάλη ζημιά και στα δύο αυτοκίνητα, όπως και άλλα δύο οχήματα που ήταν παρκαρισμένα δίπλα στο Falcon.

Μετά το ατύχημα, ο οδηγός βγήκε από τη Huracan σε κατάσταση πανικού, φοβούμενος ότι έχει πάθει διάσειση. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ίδιος είπε πως δεν ήθελε να εμπλέξει την αστυνομία στο συμβάν, κι ότι θα τα «έβρισκε» με την εταιρεία ενοικιάσεων. Κατάφερε να διαφύγει πριν έρθει η αστυνομία, οδηγώντας ένα άλλο όχημα.

Η συγκεκριμένη Huracan ήταν στην κατοχή της Lambo For Hire, θυγατρική της Crash Claim, εταιρείας διαχείρισης ατυχημάτων. Η τελευταία δεν αποκάλυψε το όνομα του οδηγού που είχε ενοικιάσει τη συγκεκριμένη Lamborghini.

Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, πάνω στα οποία προσέκρουσε η Huracan, Christopher Quach, είπε γελώντας, όταν κατέφτασε στο σημείο του ατυχήματος: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν 'αυτό εκεί πάνω είναι μισό εκατομμύριο δολάρια, δε φαίνεται και πολύ καλό'. Με ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, ο οδηγός δεν είχε ταλέντο προφανώς.»

Όλα τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που «τραυματίστηκαν» ήταν ευτυχώς ασφαλισμένα. Εκτός αυτού, κανείς δε βρισκόταν στην αντιπροσωπεία εκείνη τη στιγμή, οπότε δε σημειώθηκε κανένας ανθρώπινος τραυματισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο: