Σοκάρουν τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ενός Tesla Model 3 (Video)


Μια εξαιρετικά σφοδρή σύγκρουση κατέγραψε το σύστημα καμερών ενός Tesla Model 3 το οποίο δυστυχώς δεν… επέζησε για να μας διηγηθεί την ιστορία του.

  • 22/10/2019

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σύστημα καμερών ενός Tesla καταγράφει τη στιγμή που το ίδιο το αυτοκίνητο πέφτει θύμα μιας σύγκρουσης ή έστω κάποιου κακοπροαίρετου που θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία του με τον Elon Musk αφήνοντας ένα πρόχειρο σημείωμα στις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος.

Αυτήν τη φορά βέβαια τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες του άτυχου Tesla Model 3 σοκάρουν, μιας και η σφοδρότητα της σύγκρουσης με μια Toyota Corolla ήταν τέτοια που προκάλεσε την ολοκληρωτική του καταστροφή.

Οι ευθύνες προφανώς βαραίνουν τον οδηγό του ιαπωνικού sedan ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται ότι το προπορευόμενο Model 3 έχει ακινητοποιηθεί με αποτέλεσμα να μην επιβραδύνει και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω τμήμα του δημοφιλούς Tesla.

Και τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, που από πολλούς χαρακτηρίζονται ως μη αναστρέψιμες ωστόσο το θετικό είναι ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.