Σπεύσατε: Μένουν λιγότερες από 100 Bugatti Chiron


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ CHIRON ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ... ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

  • 22/1/2020

Το 2020 η Bugatti Chiron συμπληρώνει τα πέντε χρόνια της στην παραγωγή, και ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 400 από τα 500 κομμάτια που θα κατασκεύαζε η εταιρία.

Η Bugatti υπολογίζει ότι θα έχει ολοκληρώσει την παραγωγή όλων των αυτοκινήτων μέχρι το τέλος του 2021, χωρίς σ' αυτά να υπολογίζονται κάποιες ειδικές εκδόσεις όπως η Divo ή η Centodieci. 

Ο πρόεδρος της εταιρίας Stephan Winkelmann ξεκαθάρισε ότι η Bugatti θα παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό μέσα στο 2020, το οποίο θα παραμείνει πιστό στις αρχές της. 

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Bugatti φλερτάρει με την ιδέα της ύπαρξης και ενός δεύτερου μοντέλου στην γκάμα της. Το πιθανότερο να πρόκειται για ένα τετράθυρο GT ή ακόμα και ένα SUV αν και για να γίνει αυτό χρειάζεται τις ευλογίες του γκρουπ VW, καθώς απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις.

Πάντως το πιο λογικό επόμενο βήμα φαντάζει ένα SUV μετά την επιτυχία που έχουν σημειώσει αντίστοιχα οχήματα από εταιρίες αυτής της κλάσης και με την Ferrari να υποκύπτει ακόμα και αυτή στα κελεύσματα των καιρών.