To 2o τρέιλερ του Fast X έχει ακόμα περισσότερη δράση και εντυπωσιακές εκρήξεις (video)


Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την πρεμιέρα της 10ης ταινίας Fast & Furious, η οποία «υπόσχεται» ανατροπές και αγώνες που δεν μπορούν να κερδηθούν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: THE FAST SAGA - YouTube
  • 23/4/2023

Κάτι περισσότερο από 2 μήνες μετά το πρώτο τρέιλερ, η παραγωγή του Fast & Furious έδωσε στη δημοσιότητα και τη δεύτερη «προεπισκόπηση» της 10ης ταινίας της σειράς, γνωστής ως Fast X.

Η ατελείωτη δράση συνεχίζεται, όπως και οι εκρήξεις, από το μισό Βατικανό μέχρι τη γέφυρα ενός φράγματος με τον Dominic Toretto να προσπαθεί να σωθεί. Ο νέος εχθρός περιγράφεται ως «ο πιο θανατηφόρος αντίπαλος» που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η «οικογένεια»: Ο γιος του Hernan Reyes, του Βραζιλιάνου βαρόνου ναρκωτικών που η αγαπημένη παρέα «εξολόθρευσε» με τη μεγάλη ληστεία στην 5η ταινία της σειράς.

Σε αυτό το τρέιλερ βλέπουμε τον Dom και την παρέα του να περιπλανάται από το Los Angeles μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία έως το Λονδίνο και από την Πορτογαλία μέχρι την Ανταρκτική, χωρίς πουθενά να μπορούν να νιώσουν ασφαλείς.

Νέοι σύμμαχοι, παλιοί εχθροί και το βασικό καστ να επιστρέφει, συμπεριλαμβανομένου και του Jason Statham, ενώ υπάρχουν, ασφαλώς και πολλές προσθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση και τους ηθοποιούς μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ, πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις 19 Μαϊου.

Μέχρι τότε, απολαύστε το 2ο τρέιλερ του Fast X: