Το απίστευτο τρολάρισμα της BMW για τη συνταξιοδότηση του D.Zetsche και η απάντηση της Mercedes(video).


Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΙΑ DIETER ZETSCHE, O ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ, (ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ DR. Z), ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ - ΚΑΙ Η BMW, Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ- ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!

  • 23/5/2019

Η BMW και η Mercedes-Benz δείχνουν ότι έχουν μια αίσθηση του χιούμορ με πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο. Με την ευκαιρία της αποχώρησης του CEO της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche και για να τον αποχαιρετήσει, η BMW κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον συγχαίρει για τη συνταξιοδότησή του.

Όλα ξεκινούν ήσυχα, παρουσιάζοντας σκηνές από την τελευταία του ημέρα στη Daimler καθώς παραδίδει το εταιρικό του πάσο, βγαίνοντας από το κεντρικό γραφείο για τελευταία φορά και πηγαίνοντας σπίτι με μια Mercedes-Benz S-Class, ενώ κοιτάζει το αστέρι της Mercedes στον ορίζοντα της Στουτγάρδης. Μόλις αναχωρήσει ο σοφέρ, τα πράγματα παίρνουν μια απρόβλεπτη τροπή, καθώς ο όπως αποδεικνύεται ηθοποιός που υποδύεται τον Zetsche ανοίγει το γκαράζ του για να αποκαλύψει αρχικά μια παλαιότερη Mercedes (από τα τέλη της δεκαετίας του 1950) και στη συνέχεια ένα εντυπωσιακό BMW i8 Roadster, η επιλογή δηλαδή του «Zetsche» τώρα που μετά τη «συνταξιοδότησή» του θα μπορεί να οδηγεί ελεύθερα.

Η Mercedes-Benz δεν μπόρεσε να αφήσει το αντίο της BMW χωρίς απάντηση, οπότε ήρθε με σαρκαστική απάντηση στο Twitter απαντώντας ότι σίγουρα ο Δρ. Zetsche θα προτιμήσει ένα Mercedes EQC με τη Daimler να αναφέρει σε δικό της twit ότι «Θεωρούμε ότι το αφεντικό μας θα βασιστεί σε πραγματική ιπποδύναμη για τη σύνταξή του», δείχνοντας…cowboys! Όπως και να έχει η αίσθηση του χιούμορ που διακρίνει τις δύο εταιρίες σε επίπεδο ανταγωνισμού είναι πλέον μνημειώδης και κάθε φορά που η μία εταιρία δημιουργεί διαφήμιση για την άλλη, προκαλεί πάντα γέλιο!