Το Car and Driver Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Σάββατο 27/1 ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά


Με ανανεωμένο layout και νέο περιεχόμενο το Car and Driver Φεβρουαρίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά όπως πάντα με πλούσια, αποκλειστική θεματολογία.

  • 24/1/2024

Σε αυτό το τεύχος δοκιμάζουμε, το νέο Honda ZR-V e:HEV, ένα μεσαίο υβριδικό SUV με προηγμένη ιαπωνική τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα και σπορτίφ χαρακτήρα. Επίσης μπαίνουμε στο μπάκετ της πανίσχυρης Toyota GR Corolla Morizo, με το εργοστασιακό… tuning.

Στρίβουμε το Ford Puma ST 1.0 Ecoboost με νέο, πανίσχυρο υβριδικό κινητήρα 170 PS και τον κορυφαίο fun-to-drive χαρακτήρα. Ταξιδεύουμε με το εξαιρετικά ολοκληρωμένο Hyundai Kona Electric και την… λιτοδίαιτη, τεχνολογικά προηγμένη, πολυτελή BMW 520d.

Ακόμη, συγκρίνουμε το βενζινοκίνητο Jeep Avenger 1.2T 100PS με το Audi Q2 1.0 TSI 110PS σε μια κόντρα με φόντο το ειδικό βάρος των δύο εταιριών και τα premium plug-in, DS4 E-Tense και Mercedes Βenz A250e που φέρνουν τις έννοιες της πολυτέλειας και της ποιότητας σε νέο επίπεδο.

Ακόμη, ρεπορτάζ για τα νέα μοντέλα που έρχονται το 2024 και τα  αυτοκίνητα που συμφέρει να αγοράσετε τώρα σε δύο πολυσέλιδα αφιερώματα που δεν πρέπει να χάσετε.

Αυτά και πολλά ακόμη θέματα, αναλύσεις και αποκλειστικότητες από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα.