Το Chevrolet MyLink κερδίζει το βραβείο SMARTBEST 2013


Το σύστημα MyLink αναγνωρίζεται για την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με το smartphone σας.

  • 15/10/2013

Το AUTOBEST, μια κριτική επιτροπή από κορυφαίους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 15 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, επέλεξε ως νικητή του διαγωνισμού SMARTBEST 2013 το Chevrolet MyLink.

Η οργάνωση χαρακτήρισε το MyLink ως μια «καινοτόμα, απλή και πολύ προσιτή τεχνολογία». Το βραβείο SMARTBEST παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι.

Η τεχνολογία Chevrolet MyLink συγκεντρώνει το περιεχόμενο ενός smartphone σε μια υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη αφής και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταλόγους επαφών, λίστες αναπαραγωγής μουσικής, φωτογραφίες ή και βίντεο, καθώς και άλλα αποθηκευμένα μέσα και δεδομένα. Με το ραδιόφωνο MyLink συνδέεστε σε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως την εφαρμογή πλοήγησης BringGo, σε ένα ραδιοφωνικό δίκτυο συνεχούς ροής, ενώ επίσης διαθέτει τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης.

Οι συμβατές συσκευές μπορούν να συνδεθούν μέσω USB ή Bluetooth. Υπάρχει επίσης μια ειδικά διαμορφωμένη θύρα για ορισμένες συσκευές μουσικής που δεν χρησιμοποιούν USB ή Bluetooth.

«Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή, απλή και πολύ προσιτή τεχνολογία, όλοι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική ή τα προγράμματα ειδήσεων, και να μιλήσουν με φίλους ή την οικογένεια ενώ οδηγούν», δήλωσε ο Ilia Seliktar, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST. «Το Chevrolet MyLink προσφέρει μέσα από ένα smartphone όλες τις δυνατότητες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, από το σύστημα πλοήγησης μέχρι τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό», πρόσθεσε ο Seliktar.

Το Chevrolet MyLink είναι διαθέσιμο σε πολλά αυτοκίνητα της γκάμας Chevrolet, συμπεριλαμβανομένου του νέου μικρού SUV Trax.

Εκτός από το βραβείο του SMARTBEST, η Chevrolet είναι μία από τις πέντε φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για το βραβείο AUTOBEST 2014, με το Trax. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, 2013.