To Δίκτυο Driver στους ελληνικούς αγώνες


O Κώστας Κόρακας με Honda Civic Vti, o Γιώργος Μπελίτσης με Peugeot 106 Rallye, και την υποστήριξη των Driver, σημείωσε την πρώτη του επιτυχία στο 2ο αγώνα ταχύτητας που έγινε στα Μέγαρα, κατακτώντας την 1η θέση γενικής στις κατηγορίες Α και Ε.
  • 6/6/2003
&00 Το Δίκτυο των καταστημάτων Driver που άρχισε για πρώτη φορά να συγκροτείται στα τέλη του 2001, με τα πρώτα καταστήματα να κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αναπτύσσεται ραγδαία. Αυτά έφθασαν τα 58, καλύπτοντας ολόκληρη την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη καθώς και τις κυριότερες πόλεις της επαρχίας, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τη Ρόδο.
Εκτός από την αύξηση του αριθμού των καταστημάτων, παρατηρείται έντονη κινητικότητα στις δραστηριότητες των συνεργατών. Στον αγωνιστικό τομέα ο Κώστας Κόρακας που τρέχει με Honda Civic Vti και την υποστήριξη των Driver, σημείωσε την πρώτη του επιτυχία στο 2ο αγώνα ταχύτητας που έγινε στα Μέγαρα, κατακτώντας την 1η θέση γενικής στις κατηγορίες Α και Ε.
Αλλά και στη Βόρειο Ελλάδα, οι Driver υποστηρίζουν τις προσπάθειες του Γιώργου Μπελίτση που αγωνίζεται με Peugeot 106 Rallye.
Στο 50ο Ράλι Ακρόπολις η συμμετοχή των George Reitsperger - Βασίλη Χαρίτου με το Mitsubishi Lancer Evo 6, αγωνίζονται με ελαστικά Pirelli ενώ θα έχει την υποστήριξη των Driver στην προσπάθεια για μια υψηλή θέση στην κατηγορία Ν4.
Τα καταστήματα Driver δραστηριοποιούνται στη πώληση ελαστικών, ζαντών, αμορτισέρ, φρένων και λοιπών αξεσουάρ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, τα οποία διαθέτουν τέτοια ποικιλία προϊόντων που τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή αγοράς για τους οδηγούς.