Το καυτό Toyota GR Yaris των 261 ίππων από 298 ευρώ/μήνα (video)


Η διάθεση του Toyota GR Yaris ξεκίνησε στην Ευρώπη αγορά με τη γερμανική αγορά να έχει τον πρώτο λόγο προσφέροντας το ιαπωνικό hot hatch των 261 ίππων από 298 ευρώ/μήνα.

  • 20/3/2020

Εν μέσω ενός άνευ προηγουμένου καταιγισμού δυσοίωνων προβλέψεων για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας, μια αχτίδα αισιοδοξίας ξεπρόβαλε πίσω από τις βαυαρικές Άλπεις, ζεσταίνοντας για τα καλά  την γερμανική αγορά αυτοκινήτου.

Ο λόγος για το Toyota GR Yaris, το οποίο όχι μόνο ξεκίνησε την εμπορική πορεία του στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης αλλά και προσφέρεται με ένα εξαιρετικά δελεαστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το τελευταίο προβλέπει τη μηνιαία καταβολή 298  ευρώ τον μήνα, χωρίς μάλιστα να απαιτείται η καταβολή κάποιου ποσού ως προκαταβολή.

Το Toyota GR Yaris των 261 ίππων προσφέρεται στη Γερμανία σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με το πρώτο να κοστίζει 33.200  ευρώ και το δεύτερο 37.690 ευρώ. Σίγουρα δεν πρόκειται για τιμή ευκαιρίας ωστόσο η εν λόγω έκδοση είναι η κορυφαία στην ιστορία του ιαπωνικού supermini και ό,τι πιο κοντινό μπορεί να αποκτήσει κανείς σε εκείνα στα αγωνιστικά οχήματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Χάρη στο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, το Toyota GR Yaris των τριών κυλίνδρων και των 1.600 κ.εκ. επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.