Το κιτ της Liberty Walk για τη Lamborghini Aventador κοστίζει σχεδόν όσο μια Huracan


Για να υπάρχει προφανώς υπάρχουν κάποιοι που θα δώσουν μέχρι και 154.000 ευρώ για να κάνουν την Aventador τους ακόμα πιο εντυπωσιακή

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/1/2021

Υπάρχουν body kit και body kit. Κάποια που αλλάζουν την εικόνα ενός αυτοκινήτου προς το καλύτερο και κάποια που τη χαντακώνουν. Μερικά που είναι φτηνά και κάποια άλλα που είναι δυσανάλογα ακριβά. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία αυτό της ιαπωνικής Liberty Walk για τη Lamborghini Aventador GT Evo. Το οποίο θα κατασκευαστεί μόλις 20 φορές και κατά κύριο λόγο προσθέτει πλάτος στο ιταλικό super car.

Το ότι η Liberty Walk δεν θα φτιάξει περισσότερα από 20 κιτ αμαξώματος οφείλεται και στην τιμή του, καθώς αν είναι πλήρως από ανθρακόνημα κοστολογείται περίπου 154.000 ευρώ. Που δεν υπολείπεται και πολύ από την τιμή μιας ολοκαίνουργιας Huracan.

Για όσους θέλουν να κάνουν πάντως… οικονομία υπάρχει και η επιλογή συνθετικού υλικού με υαλονήματα, που κοστίζει συνολικά 78.000 ευρώ, πόσο επίσης διόλου ευκαταφρόνητο. Τι παίρνει κανείς με αυτά τα χρήματα;

Καταρχήν ένα άλλο εμπρός μέρος σε συνδυασμό μια με ένα καινούργιο καπό, ενώ διαφορετικά είναι και τα φτερά που είναι και αυτά που προσθέτουν τα επιπλέον εκατοστά του πλάτους. Συνδυάζονται και με νέα μαρσπιέ και καινούργιες πόρτες, ενώ την εικόνα ολοκληρώνει η τεράστια φτερούγα και ο διαχύτης πίσω.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η εξάτμιση LB Exhaust που έχει εξελιχθεί από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία και προσθέτει ακόμα 7.500 ευρώ στον τελικό λογαριασμό.