To μοντέλο της Lego δίνει μια εικόνα του μελλοντικού Land Rover Defender;


Αν η φωτογραφία στη συσκευασία του παιχνιδιού απεικονίζει την πραγματικότητα το νέο Defender θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/6/2019

Η νέα γενιά του Land Rover Defender μπορεί και να αποκαλύπτεται από τη συσκευασία ενός παιχνιδιού της Lego. Και αυτό γιατί ενώ τα αυτοκίνητα εξέλιξης κυκλοφορούν με βαρύτατο καμουφλάζ στο κουτί του παιχνιδιού εμφανίζεται ξεκάθαρα ένα Land Rover, που δεν έχει σχέση με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Το Defender της Lego λοιπόν είναι καταρχήν τρίθυρο -θα υπάρχουν, όπως άλλωστε και για τον άμεσο προκατοχό του- και πεντάθυρες εκδοχές, με κοντό και μακρύ μεταξόνιο αντίστοιχα. Ταυτόχρονα το αμάξωμα είναι έντονα γωνιώδες με πολλές ακμές, ενώ στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται τόσο τα πολύ τονισμένα φτερά όσο και οι τετράγωνοι προβολείς. Εξίσου χαρακτηριστική και η διχρωμία του αμαξώματος με τη λευκή οροφή, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι προαιρετική.

Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment, ενώ πλήρης θα είναι και ο αντίστοιχος εξοπλισμός, με όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης smartphones, ασύρματη φόρτισή τους καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Defender, που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στη Σλοβακία, παράλληλα με το Discovery, θα περιλαμβάνει σίγουρα τα σύνολα των 2.000 cc βενζίνης και πετρελαίου της μάρκας καθώς και το υβριδικό σύστημα του Range Rover Sport.