Το νέο MG6 XPower μοιάζει με ένα... street legal αγωνιστικό αυτοκίνητο!


Ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό για το συλλεκτικό MG6 XPower, που θυμίζει αυτοκίνητο αγωνιστικών προδιαγραφών.

  • 14/5/2021

Μπορεί να απέκτησε την περσινή χρονιά μια σπορτίφ έκδοση το MG6, η εταιρεία όμως αποκαλύπτει μια νέα συλλεκτική εκδοχή του μοντέλου, η οποία θα ονομάζεται XPower. Αν και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες την πιο δυναμική εμφάνιση με την επιθετικότερη μάσκα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Μετακινούμενοι προς τα πίσω, παρατηρούμε το φαρδύτερο μετατρόχιο και τους φουσκωμένους θόλους. Στο πλάι, διακρίνονται τα μαρσπιέ, ενώ στο πίσω μέρος ο τεράστιος διαχύτης και οι τέσσερις απολήξεις της σπορ εξάτμισης. Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν ακόμα οι μαύρες λεπτομέρειες, οι πράσινες δαγκάνες και η πελώρια αεροτομή.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, η σπορ διάθεση γίνεται εμφανέστατη αμέσως με τα bucket καθίσματα που διαθέτουν κεντημένο το λογότυπο XPower και τις πράσινες ζώνες ασφαλείας να κλέβουν την παράσταση. Το τιμόνι είναι δερμάτινο και flat-bottom, ενώ το πράσινο χρώμα των ραφών και η επιγραφή «Limited Edition» στις πόρτες δεν περνούν απαρατήρητα. Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου περιλαμβάνει εκτός των άλλων, οθόνη για το σύστημα πολυμέσων.

Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει για το τι θα βρίσκεται κάτω από το καπό του MG6. Όλοι θεωρούν πάντως πως θα εφοδιάζεται με κάτι πολύ ισχυρό. Έχοντας μείνει με πολλές απορίες αναπάντητες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε στο μέλλον περισσότερες λεπτομέρειες.