Το νέο Ram 1500 του Shaquille O’ Neal εφοδιάζεται με θηριώδεις ζάντες 26 in.


Ο Shaquille O'Neal ήταν και παραμένει, φυσικά, ένας θηριώδης τύπος. Είναι επίσης γνωστός για τη συλλογή αυτοκινήτων, η οποία αποκτά αυτήν την τελευταία προσθήκη. Πάντως, ένα γκρι Ram 1500 του 2019 φαίνεται μάλλον ήπιο σε σύγκριση με μερικά άλλα μοντέλα που έχουμε δει κοντά στο πρώην αστέρι του NBA.

 
  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/11/2018

Στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα απ’ όσα βλέπουμε. Το νέο Ram 1500 είναι αναμφισβήτητα το πιο βολικό pick-up-truck, που διατίθεται σήμερα. Το νέο απόκτημα του Shaq είναι ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, με τιμή εκκίνησης περίπου 57.000 δολαρίων. Δε γνωρίζουμε ακριβώς με τι είναι διαθέσιμο το όχημα, αλλά το σήμα Hemi είναι ευδιάκριτο, όπως και η μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή - επιλογές που θα χτύπησαν την τιμή στα 60.000 δολάρια.

Όσον αφορά τους τροχούς, αυτοί είναι της Forgiato Concavos, που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο εξωτερικό του pick-up-truck. Πραγματικά έχουν διάμετρο 26 in, τόσο εμπρός όσο και πίσω, έτσι ώστε να μην είναι μικρά με κανένα τρόπο. Πάντως, δε φαίνονται παράλογα μεγάλοι στο Ram. Ας ελπίσουμε ότι ο Shaq είναι σε θέση να αποφεύγει τις λακκούβες, εντούτοις, επειδή υποψιαζόμαστε ότι αυτά τα ελαστικά δεν παρέχουν μεγάλη προστασία από τους ταλαιπωρημένους δρόμους. Σύμφωνα με το Autoevolution, οι τροχοί κοστίζουν τουλάχιστον 10.000 δολάρια!

Το νέο προϊόν βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με το άλλο truck, που κατέχει ο Shaq. Πέρυσι έγινε λόγος για το τεράστιο Ford F-650, που ήταν προσαρμοσμένο για τις μεγάλες διασημότητες με χαρακτηριστικά που μοιάζουν περισσότερο με ένα ημιφορτηγό και όχι με ένα pick-up. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το truck είχε μικρότερους τροχούς από τους Forgiato Concavos στο νέο Ram, αλλά τα ελαστικά ήταν πολύ φαρδύτερα.