Το νέο SEAT IBIZA CUPRA στην Αυτοκίνηση 2004


Το πιο δυνατό μοντέλο της SEAT, το IBIZA CUPRA, θα παρουσιαστεί στην Εκθεση Αυτοκινήτου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2004" που ανοίγει τις πύλες της στις 23-31 Οκτωβρίου στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.
  • 21/10/2004
&00 Το πιο δυνατό μοντέλο της SEAT, το IBIZA CUPRA, θα παρουσιαστεί στην Εκθεση Αυτοκινήτου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2004" που ανοίγει τις πύλες της στις 23-31 Οκτωβρίου στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Η έκδοση CUPRA είναι η κορυφαία της γκάμας και διαθέτει έναν πολύ δυνατό βενζινοκινητήρα, το γνωστό 1.8 20VT που αποδίδει 180 ίππους με μέγιστη ταχύτητα 229 χλμ./ώρα και χρόνο μόλις τα 7.3'' για τα 0-100 χλμ./ώρα.
Η εξωτερική σχεδίαση του CUPRA είναι απόλυτα επιθετική, καθώς ξεχωρίζουν ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με πλατιές εισαγωγές αέρα, οι τροχοί 17'' και τα ελαστικά χαμηλού προφίλ 205/40. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι οι κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες των φρένων.
Οσον αφορά τον εσωτερικό διακόσμό του κι εκεί διακρίνεται ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου. Ο χρωματικός σχεδιασμός είναι μαύρος (τα πλαστικά μέρη), άσπρος (λευκά όργανα) και κόκκινος (κόκκινες ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, καθώς και τα κόκκινα λογότυπα CUPRA στα καθίσματα). Το σπορτίβ ύφος του αυτοκινήτου ενισχύεται από τα αγωνιστικά καθίσματα τύπου bucket και τα αλουμινένια πεντάλ.
Εκτός από τη βενζινοκίνητη έκδοση, υπάρχει και η πετρελαιοκίνητη, με κινητήρα ιπποδύναμης 160 ίππους. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά τρίθυρες και μαζί με το LEON CUPRA R, θα αποτελούν την πιο σπορ και δυναμική τριάδα της SEAT.
Το κοινό της έκθεσης θα απολαύσει εκτός από το νέο ΙΒΙΖΑ CUPRA και τα υπόλοιπα μοντέλα της SEAT, ALTEA, IBIZA, CORDOBA, LEON, TOLEDO, ALHAMBRA

e-go.gr