To νέο VW Golf αγρίεψε και ομόρφυνε!


Οι πρώτες προτάσεις των απανταχού βελτιωτών για την όγδοη γενιά του VW Golf έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σε μια προσπάθεια να υπερβούν το μετριοπαθές προφίλ που οι Γερμανοί επέλεξαν για το μικρομεσαίο hatchback.

  • 10/4/2020

To νέο VW Golf μετρά μόλις λίγους μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε του απανταχού βελτιωτικούς οίκους να εξελίξουν πακέτα αναβάθμισης τα οποία για την ώρα αφορούν αποκλειστικά τον ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενο σχεδιασμό του.

Η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί επέλεξαν την πιο ασφαλή οδό  σε ό,τι αφορά στο παρουσιαστικό του μικρομεσαίου best seller, πυροδοτώντας τα όχι και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια εκείνων που  δεν είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη στρατηγική.

Σε αυτό το σημείο στη συζήτηση μπαίνει ο βελτιωτικός οίκος JMS ο οποίος έρχεται να προσφέρει ένα εντυπωσιακό body kit το οποίο μεταμορφώνει το υπεράνω κάθε υποψίας VW Golf σε μια πολεμική -στην όψη- μηχανή.

Τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 3  εκατοστά γεγονός που σε συνδυασμό με τις ζάντες 19 ιντσών της Baracuda και τα ελαστικά χαμηλού προφίλ δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου και όχι για το Golf της διπλανής πόρτας.

Την εικόνα του αυτοκινήτου συμπληρώνει ο πίσω αεροδυναμικός διαχύτης, ο οποίος φιλοξενεί τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Το πακέτο βελτίωσης θα προσφέρεται από τον προσεχή Σεπτέμβριο για όλες τις εκδόσεις του νέου VW Golf με την JMS να αφήνει να εννοηθεί ότι θα συνοδευθεί από αναβαθμίσεις που θα σχετίζονται με την απόδοση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη Δοκιμή στην Ελλάδα για το νέο Volkswagen Golf