Το Renault Clio V από 13.790 ευρώ και με δώρο το LPG


Το Renault Clio διατίθεται με νέα βασική τιμή που ξεκινά από τα 13.790 ευρώ, ενώ προσφέρεται δωρεάν το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης (LPG) στην αντίστοιχη έκδοση του δημοφιλούς γαλλικού supermini.

  • 11/5/2021
Η πέμπτη γενιά τού Renault Clio είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας του και οι Γάλλοι έχουν φροντίσει να το διαθέτουν με όλες τις πιθανές εκδοχές αναφορικά με τους διαθέσιμους κινητήρες, είτε εσωτερικής καύσης είτε με ηλεκτροκινητήρα. 
 
Από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ανακοινώθηκε ότι η βασική τιμή πώλησής του μειώθηκε σε σχέση με πριν και ξεκινά από τα 13.790 ευρώ. Επίσης, για όσους το επιθυμούν, η εταιρεία κάνει δώρο το κόστος του εργοστασιακού συστήματος υγραεριοκίνησης (LPG) με το οποίο διατίθεται το Clio V. 
 
Το Renault Clio V 1.0 TCe LPG έχει τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα ο οποίος έχει τεχνολογικές λύσεις από τη Formula 1 ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και με υγραέριο. Έχει μέγιστη ισχύ 101 PS/5.000 rpm και μπορεί να διανύσει μια μέγιστη θεωρητική απόσταση 1.185 km μέχρι τον αναγκαστικό ανεφοδιασμό του.
 
Η προσφορά της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας της Renault για το νέο Clio δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω αλλά περιλαμβάνει επίσης:
 
• Έκπτωση Πελάτη.*
• Δωρεάν μεταλλικό χρώμα.*
• Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault.*
• Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια.
• Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.* 
(* Δεν αφορά στην έκδοση 1.0 SCe 65 PS AUTHENTIC).
 
 
Τέλος, θυμίζουμε ότι, εκτός από την έκδοση 1.0 TCe LPG, το καινούργιο Clio διατίθεται στη χώρα μας με τους βενζινοκινητήρες 1.0 SCe των 65 PS, 1.0 TCe των 90 PS (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT) όπως και στην 1.6 Ε-ΤECH των 140 PS που διαθέτει το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα υβριδικής διάταξης της Renault και το αυτόματο κιβώτιο multi-mode. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μία επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.
 
Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.