Το Renault Express Van ανανεώθηκε εκ βάθρων


Το Renault Express Van εκσυγχρονίστηκε σε όλους τους τομείς για να γίνει πιο πρακτικό, αποδοτικό, ασφαλές και διασυνδεδεμένο.

  • 24/9/2021

Με νέα σχεδίαση που υιοθετεί τη σύγχρονη υπογραφή της μάρκας, με φώτα LED σχήματος “C” , έρχεται σύμφωνα με τη Renault με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του, ενώ εφοδιάζεται με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους. Προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας άριστη σχέση τιμής - μεγέθους – εξοπλισμού καθώς προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο ταμπλό και πλαστικά μέρη που είναι ανθεκτικά και πλενόμενα. Τα καθίσματα εξασφαλίζουν αυξημένη πλευρική στήριξη στο σώμα, και ο οδηγός μπορεί εύκολα να ρυθμίσει τόσο το ύψος της έδρας ( /- 40χλστ.) όσο και την απόσταση ( /- 110χλστ.) του καθίσματός του, αλλά και το ύψος της ζώνης ασφαλείας και του τιμονιού. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση, το κάθισμα του οδηγού μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά και με υποβραχιόνιο. Τέλος, έχει βελτιωθεί και το επίπεδο της ηχομόνωσης  με στόχο να περιοριστεί ο βαθμός κόπωσης του οδηγού.

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό van έρχεται με hi-tech συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως Wide View Mirror, Rear View Assist, Trailer Stability Assist (TSA), Blind Spot Warning, Συστήματα Hill Start Assist (Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα), Cruise control / Speed limiter (με χειριστήρια στο τιμόνι), Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης. Παράλληλα, ο εξοπλισμός πολυμέσων του All new Express Van περιλαμβάνει το ηχοσύστημα Connect R&Go και προαιρετικά το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK.

Το All new Express Van διατίθεται με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 75 & 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λ. /100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο. Σε συνδυασμό με το σύστημα Eco-Mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από το ταμπλό, εξασφαλίζεται έως και 12% περισσότερη οικονομία καυσίμου.

Η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας («Gear Shift Indication») ενημερώνει τον οδηγό για το πότε είναι η καλύτερη στιγμή για αλλαγή ταχύτητας, εξοικονομώντας έτσι επιπλέον 5% στα καύσιμα. Το All new Express Van ξεκινάει από 14.677€  ( ΦΠΑ), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωρική εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).