Το Suzuki Jimny με την υπογραφή της… Brabus


Το δημοφιλές στη χώρα μας Suzuki Jimny ακολουθεί με απόλυτη επιτυχία τις εξεζητημένες εξοπλιστικές συνήθειες μιας G-Class, παραπέμποντας όχι τυχαία σε εκείνες τις εκδόσεις του γερμανικού offroader που φέρουν την υπογραφή της Brabus.

  • 6/11/2019

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για μια φθηνή απομίμηση καθώς ουδέποτε στο παρελθόν ο βελτιωτικός οίκος της Brabus δεν μπήκε στον κόπο να αναβαθμίσει τις προδιαγραφές ενός Suzuki.

Κακώς, μιας και το Suzuki Jimny με το έμβλημα της Brabus και τις απαραίτητες εξοπλιστικές προσθήκες δείχνει εξίσου εντυπωσιακό με μια καλοβαλμένη Mercedes-Benz G-Class, κλείνοντας την χαοτική απόσταση που τους χωρίζει σε επίπεδο προδιαγραφών και όχι μόνο.

Πιστό αντίγραφο του εμβληματικού offroader, το συγκεκριμένο Suzuki Jimny δεν αρκείται στις αναβαθμίσεις που έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα του αμαξώματός του αλλά επιχειρεί να ακολουθήσει και στο εσωτερικό του το εξοπλιστικό παράδειγμα της G-Class Brabus.

Το κόκκινο δέρμα που ντύνει τις επιφάνειες των καθισμάτων είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας όχι όμως και το μοναδικό. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια ώστε το ταπεινό Suzuki να αποκτήσει ένα πολυτελέστερο και δίχως αμφιβολία επιβλητικότερο προφίλ.