Το Volvo S60 Polestar τα βάζει με τους Γερμανούς (Video)


Ένας Σουηδός βρίσκει στο διάβα του τρεις γερμανικές υπερδυνάμεις ξεδιπλώνοντας στην κούρσα της μίας ανάσας τους 415 ίππους ενός υβριδικού συνόλου που υπογραφεί η Polestar.

  • 5/1/2020

Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα Volvo S60 ανάμεσα στα βαριά χαρτιά των Γερμανών; Θεωρητικά καμία όταν όμως πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του υπεράνω κάθε υποψίας σουηδικού σεντάν τα πράγματα αλλάζουν.

Και αυτό γιατί το υβριδικό σύνολο των 415 ίππων που υπογράφει η Polestar φαντάζει αν μη τι άλλο ικανό για να κοιτάξει στα μάτια τα εξακύλινδρα σύνολα των 3,0 λίτρων που κρύβονται κάτω από τα καπό των BMW M340i, Mercedes-AMG E53 και Audi S4 Avant.

Το πετρελαιοκίνητο Audi κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν ισχύει το ίδιο όμως για το υβριδικό Volvo S60 Polestar, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες τερματίζοντας πίσω από τις τρεις παραδοσιακές δυνάμεις της ευρύτερης κατηγορίας των premium σεντάν. 

Σε μια διαφορετική ανάγνωση του αποτελέσματος θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι κινητήρες βενζίνης εξακολουθούν να κρατούν τα σκήπτρα στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων αφήνοντας πίσω τους αποδοτικότερους κινητήρες diesel και τους υβριδικούς συνδυασμούς.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μια μάχη για τέσσερις εξελίχθηκε σε ένα ακόμα ντέρμπι αιωνίων. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί για να μάθετε τον τελικό νικητή.