Τουρίστρια στη Σκιάθο τραυματίστηκε σοβαρά από την τουρμπίνα αεροσκάφους (video)


Τα αέρια της τουρμπίνας σήκωσαν στον αέρα την 61χρονη Βρετανίδα και την έριξαν με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου. 

  • 7/7/2022

Στο νοσοκομείο του Βόλου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 61χρονη Βρετανίδα τουρίστρια η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν τα αέρια της τουρμπίνας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σκιάθου την σήκωσαν στον αέρα και την χτύπησαν με δύναμη στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις αναφορές από τα τοπικά μέσα η τουρίστρια προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει το αεροσκάφος με το κινητό της την ώρα που προκλήθηκε οι τραυματισμός.

Η τοπική κοινωνία εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη αφού αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που γίνεται στο αεροδρόμιο του νησιού μέσα σε λίγες ημέρες, μιας και πριν από 2 εβδομάδες είχε τραυματιστεί ελαφρά ένας 79χρονος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Θα πρέπει να τονιστεί πως τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου προσγειώνονται σε μικρή απόσταση από τους παραθεριστές του νησιού, ενώ στο σημείο υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν για τον κίνδυνο.

Δείτε το video…