Τροχαίο για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας (video)


Από τη σφοδρή σύγκρουση άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου του Υπουργού Ανάπτυξης - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

  • 24/1/2023

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Δευτέρας (23/1) στο κέντρο της Αθήνας.

Το ατύχημα έγινε τα μεσάνυχτα στην οδό Φιλελλήνων, στο ύψος της Σουρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του υπουργού συγκρούστηκε με άλλο όχημα, που φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου του κ. Γεωργιάδη, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του. Ωστόσο, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τη σύγκρουση.

Το τροχαίο δεν καταγράφηκε από την Τροχαία, καθώς οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

«Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι και μας προστάτευσαν. Θα πάω να ανάψω ένα κερί, τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν», τόνισε στο iefimerida.gr ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ανέφερε: «Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες.