Ζωντανεύει ξανά ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο»


Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο», στην περιοχή του Μεταξουργείου, επανακατασκευάστηκε και επαναλειτουργεί και μαζί του αναβιώνει η γοητεία μιας άλλης εποχής δίνοντας στοιχεία από την αίγλη της Παλιάς Αθήνας.

  • 21/4/2019

Η νέα τάση στην πόλη θέλει το νεανικό, και όχι μόνο, κοινό να ελκύεται από τη γοητεία της παλιάς Αθήνας, την αυθεντική ατμόσφαιρα που αποπνέει ακόμη και σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» επιστρέφει στην αρχική του μορφή, επανασυστήνεται ως «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services και αποκτά τη δική του θέση στον χάρτη της πόλης, στην οδό Αχιλλέως 65, Αθήνα 104 35 με Parking, ανοιχτό όλο το 24ωρο.

Με τάση νοσταλγίας αναβιώνει τη δεκαετία του  ‘60 και ταυτόχρονα υιοθετεί μια πιο σύγχρονη ματιά. Κρατάει την αισθητική της τότε εποχής, αλλά χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Εδώ, μπορεί κανείς να ανεφοδιάσει το όχημά του με καύσιμα ΕΚΟ, να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, να προμηθευτεί τα κατάλληλα αξεσουάρ και να εξασφαλίσει στο όχημά του ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού. Στο καφενείο, έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο με vintage αισθητική, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του και παραδοσιακά γλυκίσματα της εποχής.

Ο Σταθμός «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services επιφυλάσσει, όμως, μια ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες του και ειδικά τους λάτρεις του αυτοκινήτου οι οποίοι μπορούν να θαυμάσουν εφτά «ιστορικά» αυτοκίνητα, αντίκες, που εκτίθενται στην ταράτσα του, το καθένα με τη δική του ιστορία. Τα Austin Morris 1100, Beetle Type 1, το γνωστό σε όλους μας «κατσαριδάκι» η Citroën DS το πλέον δημοφιλές στη χώρα μας Ford Cortina Mark I, η Mercedes-Benz 220, και τα Singer Vogue MK II και Triumph 12/50 είναι εκεί περιμένοντας να μάθετε την ιστορία τους.

Ο σταθμός “Πανελλήνιο” Athens Experience Car Services μας χαρίζει ένα ταξίδι στον χρόνο, ένα ταξίδι με αυτοκίνητα που βραβεύτηκαν, σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων, ξεπερνώντας τα στάνταρ της εποχής. Αυτοκίνητα για τα οποία όλοι έχουμε ακούσει και έχουν μείνει στην ιστορία, βρίσκονται στο, πλέον, must-visit point μιας περιοχής που αναβιώνει και ξαναβρίσκει την αίγλη της.