Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το ηλεκτρικό UTV της Hyundai (photos)


O καλλιτέχνης Roman Ignatowski οραματίστηκε ένα ηλεκτρικό UTV παραγωγής Hyundai, και το αποτέλεσμα θυμίζει κάτι που θα έβρισκε κανείς στον κόσμο του Cyberpunk.

  • ΦΩΤΟ: Roman Ignatowski
  • 23/11/2022

Η φαντασία δεν έχει όρια, και το πώς βλέπει ο καθένας το μέλλον της αυτοκίνησης, έστω και σε επίπεδο concept, έχει πάντα ενδιαφέρον.

Ο καλλιτέχνης Roman Ignatowski θέλησε να δείξει στον κόσμο το πώς θα μπορούσε να είναι ένα ηλεκτρικό UTV από τη Hyundai.

«Βρίσκω τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα και προσέγγιση της Hyundai στα concept cars συναρπαστική και τολμηρή. Εμπνευσμένος από το το στιλ και τα πρόσφατα concepts τους, σχεδίασα το δικό μου project - ένα όραμα για το πώς θα έμοιαζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναψυχής αυτής της μάρκας,» δήλωσε ο Roman Ignatowski για το πόνημά του.

Ο σχεδιασμός επιτρέπει την αφαίρεση και προσθήκη διάφορων μερών στο αυτοκίνητο, οπότε οι επιλογές για παραμετροποίηση στα μέτρα του οδηγού είναι πολλές. Αυτό σημαίνει πως η οροφή, το καπό, το εσωτερικό μπορούν να έρθουν κοντά στις προτιμήσεις του αγοραστή.

Φυσικά, ο σχεδιαστής του UTV δεν μιλά για τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η μπαταρία, η ισχύς ή η αυτονομία του concept, αλλά βάσει των renders, φαίνεται πως ο ηλεκτροκινητήρας θα βρισκόταν στο εμπρός μέρος.

Και σίγουρα φαίνεται πως αντέχει σε κακοτράχηλους δρόμους, όπως και προορίζεται άλλωστε ένα UTV.