ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ CAR AND DRIVER.

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 21/9/2022

Νέες τεχνολογίες, δοκιμές καινούργιων αυτοκινήτων, τάσεις της αυτοκίνησης μεταξύ άλλων στο τεύχος Οκτωβρίου του Car and Driver!

Σε αυτό το τεύχος:

Hyundai IONIQ 5 77 kWh RWD 229 PS: Δοκιμάζουμε το παγκόσμιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της χρονιάς με την επαναστατική σχεδίαση και τις καινοτόμες τεχνολογίες.

KIA Niro HEV 1.6 141PS: Το νέο compact SUV με την κορυφαία υβριδική τεχνολογία που προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.

Tesla Model Y Performance: Το trendy ηλεκτρικό SUV με τις εκρηκτικές επιδόσεις και ισχύ 535 ίππων. Porsche Cayenne E-Hybrid 462PS: Το εμβληματικό SUV με τεχνολογία plug-in και αθλητικό χαρακτήρα.

Ακόμη, οδηγούμε τη νέα Toyota GR Corolla, το πολυαναμενόμενο hot hatch με τις εκρηκτικές επιδόσεις και το παντοδύναμο Range Rover Sport και δοκιμάζουμε το νέο Nissan Juke Hybrid, το ιδιαίτερα δημοφιλές Peugeot 2008 1.2T 100PS και συγκρίνουμε τα Citroen C3 Aircross 1.2 130 PS EAT6 και Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100PSDCT, αλλά και τα Suzuki Ignis1.2 2WD Auto και Toyota Aygo X 1.0 CVT.

Αυτά και πολλά ακόμη θέματα και αναλύσεις από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. Μη χάσετε το Car and Driver Οκτωβρίου!