Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο του Vettel!


Τα εθνικά χρώματα της Αγγλίας όσον αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα φέρει το νέο μονοθέσιο της Aston Martin Racing το 2021.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 6/10/2020

Προ εβδομάδων, ο Lance Stroll είχε αποκαλύψει πως κατά πάσα πιθανότητα το μονοθέσιο του 2021, το οποίο θα οδηγεί αυτός αλλά και ο Sebastian Vettel, θα είναι πράσινο, δηλαδή βαμμένο στα παραδοσιακά αγωνιστικά χρώματα της Αγγλίας.

Ο γιός του Lawrence Stroll, ωστόσο, δεν γνώριζα κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με το μονοθέσιο με το οποίο η Aston Martin Racing θα επιστρέψει στη Formula 1 έπειτα από 61 χρόνια!

Η νέα Aston Martin θα είναι μεν πράσινη, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα είναι «κυπαρισσί», δηλαδή το παραδοσιακό χρώμα με το οποίο συμμετείχαν στους αγώνες οι βρετανικές ομάδες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ή «λαχανί», ήτοι το χρώμα με το οποίο η Aston Martin συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως το μονοθέσιο θα έχει έντονα μαύρα στοιχεία, καθώς και πολλές ροζ «πινελιές». Κι αυτό διότι η BWT θα παραμείνει κεντρικός χορηγός της ομάδας, όμως έχει θέσει βέτο ως προς την παρουσία του ροζ χρώματος στο μονοθέσιο.

Η εμμονή της αυστριακής εταιρίας με το ροζ χρώμα που είναι και το σήμα κατατεθέν της, είχε αποτελέσει και τον λόγο για τον οποίον είχε χαλάσει η συμφωνία της με την Mercedes, πριν δώσει τα χέρια με την Racing Point. Κι αυτό διότι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν ήθελε να υπάρχει έντονο το ροζ στοιχείο πάνω στα «ασημί βέλη» της.