Αυτά είναι τα χρώματα της McLaren για το 2024 (photos, video)


Η McLaren αποκάλυψε μόνο τον χρωματισμό του νέου της μονοθέσιου, που έχει και πάλι έντονο το στοιχείο του papaya orange.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: McLaren
  • 16/1/2024

Η McLaren έκανε την έκπληξη και παρουσίασε το livery (κι όχι το μονοθέσιο) του 2024, το απόγευμα της Τρίτης 16/1.

Οι Βρετανοί βασίζουν τον σχεδιασμό τους στον συνδυασμό του papaya orange και του μαύρου χρώματος, με στοιχεία χρωμίου εξαιτίας και της συνεργασίας τους με το Google Chrome.

Ο Zak Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε το livery μας στη Formula 1 για το 2024 πριν από τη νέα σεζόν. Ο σχεδιασμός φαίνεται φοβερός και ανυπομονώ να το δω να ζωντανεύει στην πίστα τον επόμενο μήνα.

«Δεν ξεκινήσαμε το 2023 όπως θέλαμε, αλλά ο Andrea [Stella, team principal] και η ομάδα έκαναν εξαιρετική δουλειά μετά την οργανωτική αναδιάρθρωση που τέθηκε σε εφαρμογή και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται καθώς μεταφέρουμε αυτή την εξαιρετική δυναμική στη σεζόν του 2024.

«Είμαι βέβαιος ότι το συναρπαστικό δίδυμο του Lando και του Oscar θα συνεχίσει να δημιουργεί περισσότερες αναμνήσεις μετά από ένα τόσο εντυπωσιακό δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους που είδε την ομάδα να τερματίζει τέταρτη στο πρωτάθλημα με 302 βαθμούς.»

Η MCL38, όπως θα ονομάζεται, θα παρουσιαστεί στην ολότητά της στις 14 Φεβρουαρίου, πριν το τριήμερο τεστ στο Μπαχρέιν το διάστημα 21-23 Φεβρουαρίου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο: