Αυτό φταίει και ο Vettel δεν έχει προσαρμοστεί στην Aston Martin


Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της Aston Martin, Otmar Szafnauer ο Sebastian Vettel θα βρει σύντομα τη φόρμα του.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 24/4/2021

Ο Γερμανός ήρθε από τη Ferrari τον περασμένο χειμώνα, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά του στην Aston Martin είναι απογοητευτικά.

«Ξέρω ότι έχει υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό του και θα δουλέψει ακούραστα για να βελτιωθεί σε αυτή τη φάση προσαρμογής», δήλωσε ο Szafnauer. Σύμφωνα με τον Szafnauer, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα καλύψει σύντομα το χαμένο έδαφος.

Ο Szafnauer πιστεύει ότι η φόρμα του Vettel οφείλεται εν μέρει στην ίδια την ομάδα. «Δεν ήμασταν τόσο αξιόπιστοι όσο θέλαμε και ο Seb έχασε σημαντικό μέρος της μιάμισης ημέρας των δοκιμών του», λέει ο Αμερικανός.

Ο Vettel δεν είναι ο μόνος οδηγός που δυσκολεύεται να συνηθίσει το νέο του μονοθέσιο. Ο Szafnauer μίλησε με τον πρώην οδηγό του Sergio Perez, ο οποίος με τη σειρά του έχει μετακομίσει στη Red Bull Racing. Σύμφωνα με τον Szafnauer ο Μεξικανός πρέπει επίσης να συνηθίσει το νέο μονοθέσιο.

Θα είναι θέμα χρόνου μέχρι ο Vettel να ανακτήσει τη φόρμα του, γνωρίζει ο Szafnauer. «Όσο περισσότερο καιρό βρίσκεται στο μονοθέσιο, τόσο το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός», καταλήγει.