Βρετανός... Πρίγκιπας στο Μονακό! (video)


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον George Russell σε αγώνα εικονικής πραγματικότητας Formula 1, αυτή τη φορά στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 24/5/2020

Με… φόρα από τη νίκη του πριν από δύο εβδομάδες στο γκραν πρι εικονικής πραγματικότητας της Ισπανίας, ο George Russell έκανε το «δύο στα δύο», καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στον αγώνα του Μονακό!

Εκκινώντας εξαιρετικά από την πρώτη σειρά του grid, ο πιλότος της Williams δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και σημείωσε τη μεγαλύτερη σε χρονική διαφορά νίκη της σειράς έως τώρα, καθώς πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σχεδόν 40 δευτερόλεπτα πριν από τον Esteban Gutierrez.

Ο Μεξικανός πιλότος της Mercedes μολονότι ήταν υπέρ το δέον επιθετικός, προκαλώντας ουκ ολίγες συγκρούσεις, τελικά δεν τιμωρήθηκε και τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Charles Leclerc, ο οποίος και σε αυτόν τον αγώνα ήταν στο βάθρο των νικητών.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari δεν έχει λείψει από το πόντιουμ σε κανέναν από τους πέντε αγώνες στους οποίους έχεις συμμετάσχει, έχοντας δύο νίκες, δύο δεύτερες και μία τρίτη θέση.

Στο ντεμπούτο του στους αγώνες εικονικής πραγματικότητας, ο Valtteri Bottas τερμάτισε 11ος, καθώς έπεσε θύμα του… Antonio Giovinazzi στον πρώτο γύρο, όταν ο Ιταλός έκανε τετ-α-κε και παρέσυρε και τον Φινλανδό.